Keresés
  • Anna

Családi mintáink újjászületés után

Egy Örömvirág tanfolyam margójára. :)


Nagyon nagy szeretettel köszöntelek az oldalamon, és egyben köszönöm, hogy olvasod ezt a bejegyzést. Ez már csak azért is fontos nekem, mert tudom, hogy a videók nézettsége őrületesen nagy számokat ér el, de olyan megnyugtató, hogy még mindig van igény az írásos anyagokra is. :)

Szóval, amiről ma írni szeretnék, az nem más mint a családom. Az elmúlt időben több alkalommal végeztem magamon vagy végeztek rajtam ThetaHealing® technika segítségével genetikai ásásokat, amikor is több generációt visszamenve vagyunk képesek blokkokat oldani. Hogy ez miért fontos? Mert sejtszinten, genetikai szinten kódolva képesek vagyunk hordozni a felmenőink által megtapasztalt életeseményekhez tartozó érzelmi lenyomatokat. Minden egyes történés kapcsán a legfontosabb kérdésünk: „Hogyan érint ez engem?” Azaz, anno hogyan érintette az ősömet? Valószínűleg bennünk is meglesz a válasz. :)

Visszakanyarodva az eredeti témához, a hétvégén Tomek Noéminél jártam Székesfehárváron, az Örömvirágban. Noémi – a már jól megszokott – precizitással, gondoskodással, szeretettel és kimeríthetetlen szakmai tudással kezdte meg ezt a 2 napot. Egyszerűen tuti biztos vagyok mindig abban, hogyha elmegyek hozzá, szintugrás következik az életemben. Mindeközben biztonságban lehetek, megértéssel fordulnak hozzám, és teljeskörű válaszokat kapok minden kérdésemre.

Így volt ez most is! A második nap végére nemhogy sokkal tisztábban, mondhatni kristálytisztán láttam a családom működési mechanizmusait, és boldogan engedtem el számomra fájó emlékeket és helyzeteket, amik már tudom, hogy nem szolgálnak. Olyan szakmai segítséget kaptam tőle mindehhez, hogy magától értetődő könnyedséggel lépkedtem egyik helyről a másikra. És most itt vagyok! Tele élettel, vidámsággal, élni akarással és szeretettel! Szeretettel a családom felé, szeretettel az életem felé és szeretettel önmagam felé! Sosem voltam még ilyen hálás azért, aki vagyok, aki lehetek! És a szüleimnek és a családtagjaimnak sem, akikhez születhettem! Nagyon köszönöm mindazt a tapasztalást, amit kaphattam tőletek, és ma már tudom, hogy általatok, veletek csak jobb lettem. Ezáltal kaptam meg azt a potenciált, amiben ma is rezgek, és hogy ezáltal vagyok képes eljutni azokhoz a célokhoz, amiket életfeladatomnak tartottam.

Ha meg kéne fogalmaznom - így egy nappal a tanfolyam után – , hogy mire tanított a családom:

Függetlenségre és érzékenységre

Érdekes kapcsolat nem? :)

Te vajon mit tanultál a szüleidtől?

Ha szeretnéd megtudni a választ, szívből ajánlom Neked Noémi „Családi minták és újjászületés tanfolyamát! Ha 2019-ben egyetlen tanfolyamra mész el, akkor ez legyen az!!! De szerintem ne csak egyre menj el, hanem jó sokra, hogy általad is fejlődhessen a világ(od)!

Szeretettel,

Anna :)

#thetahealing #örömvirág #pointsofyou #tomeknoémi #forgonyanna #család #családiminták #újjászületés

0 megtekintés

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now